sex hikaye

Magyar filmterv Európa legjobbja, filmpark-látogatóközpont Korda Stúdióban

Gyorshírek

2011. május 11. - filmhu
Magyar filmterv Európa legjobbja, filmpark-látogatóközpont Korda Stúdióban

Zomborácz Virág első nagyjátékfilmjének terve nyerte el az Európai Unió MEDIA Programjának díját, filmpark-látogatóközpont nyílik az etyeki Korda Stúdióban, és forog hazánk első romantikus websorozata.

 

Magyar filmterv Európa legjobbja

A KMH Filmben készülő Utóélet című játékfilmterv nyerte el az Európai Unió MEDIA Programjának díját, amelyet Androulla Vassiliou, az Európai Bizottság oktatásügy, kultúra, többnyelvűség és ifjúságpolitikai biztosa ad át a magyar projekt alkotóinak május 15-én a cannes-i filmfesztiválon – tudatta a Magyar Filmunió. Zomborácz Virág rendező-forgatókönyvíró első játékfilmje, az Utóélet középpontjában egy erőskezű lelkész apa által irányított család áll, amelynek tagjai minden erejükkel azon vannak, hogy a legjobban játsszák a rájuk osztott szerepet. A családfő váratlan halálát követően újra kell fogalmazniuk identitásukat, hogy berendezkedhessenek egy új életre. A bizottság indoklása szerint Zomborácz Virág széles közönséget szólít meg, történetvezetése erős, és újszerűen játszik a filmes műfajok vegyítésével. Az alkotók a film elkészítését 2011-12-re tervezik.

 


Nézd meg Zomborácz Virág Valami kék című kisfilmjének előzetesét!

 

Forog a Csalfa Karma

Hazánk első romantikus websorozata, a Csalfa Karma 2011. május 23-án, délben debütál a Life.hu-n. A történet örökzöld témát, egy szerelmi háromszöget dolgoz fel, mindezt meglehetősen szerencsétlen felállásban, hiszen a háromszög két csúcspontját egy nővérpár alkotja. Magyarország első romantikus websorozatának fő karaktereit ifjú színészek játsszák, köztük köszönthetjük például a „Mizu” jazz-es feldolgozásával (nézd meg a klippet) közismertté vált Herrer Sárát. Az Origo Zrt. megrendelésében készülő - a magyar piacon teljesen új műfajként debütáló – alkotás egyenként 7 perces részei hétfőn-szerdán-pénteken kerülnek ki a Life.hu női portálra, összefűzött részeit pedig vasárnaponként adja a LifeNetwork TV. A Csalfa Karma 24 webizódjának gyártója a Barátok köztöt is jegyző Magyar Grundy UFA.

herrer_sara_500
Herrer Sára

Filmpark-látogatóközpont nyílik az etyeki Korda Stúdióban

Filmpark-látogatóközpont nyílik júniusban az etyeki Korda Stúdióban európai uniós támogatással, a létesítmény vendégei beleshetnek majd a filmes kulisszatitkokba, interaktív filmforgatáson és stúdiótúrákon vehetnek részt. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában, 1 milliárd 191 millió forint összköltséggel megvalósuló beruházást 595 millió forinttal támogatja az Új Magyarország Fejlesztési Terv - közölte az MTI-vel a cég vezérigazgatója hétfőn. Csapó Tamás tájékoztatása szerint a központban Korda Emlékmúzeum, interaktív kiállítóterem, étterem és ajándékbolt is helyet kap majd, a beruházók évi ötvenezer látogatóra számítanak.





(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2011. május 11. szerda, 13:15#1| dawg
ez kell a kordanak, ha mar forgatni nem mennek, akkor legalabb gyoker turistak legyenek:D csak tegyek elobb rendbe a new york diszletet, mert retek undorito ahogy ott rohad (vagy az mar azota meg volt?)

nka emblema 2012