sex hikaye

Magyar sorozat nyert Los Angelesben

Chaplina boldogságpirulái

2013. július 3. - filmhu
Magyar sorozat nyert Los Angelesben

Idén 4. alkalommal rendezték meg március végén Los Angelesben az LAWeb Sorozat Fesztivált. Az ötlet Michael Ajakwe Jr. Emmy díjas tv-film-színház író-rendező-producer elméjéből pattant ki.

 

Ebben az évben 400 sorozat érkezett a világ 14 különböző országából (USA, Olaszország, Ausztrália, Franciaország, Magyarország, Canada, Jordánia, Spanyolország, Brazília, Kína, Anglia, Svédország, Törökország, Mexico). 262 web sorozatot láthattak a nézők három mozi teremben reggeltől késő estig a négy napos fesztivál során. A beérkezett munkák közül 175 sorozat indult a vígjáték kategóriában.

A vígjáték kategóriában nyertünk a magyar Chaplina boldogságpirulái című sorozat öt díjat hozott el a fesztiválról.

A legjaobb nói alakítás díját Fejes Rita, a legjobb rendező díját Fejes rita és Illés Chevy Csaba kapta, a legjobb producer díját pedig szintén Fejes Rita a FeR Producióval együtt érdemelte ki.


A sorozatnak sz Othello, a Szerető és a Lajos című epizódjait forgatták eddig le, amelyből kettő került versenybe a fesztiválon.

A főbb szerepekben Berki Adrienn, Farka Bea, Barnáth Dénes, Kapácsi Miklós, Szecsódi M. László Pataky Ádám, és Fejes Rita láthatók.






nka emblema 2012