sex hikaye

Mozi a fejben - A döntés

Treatmentek a zsűri véleményével!

2005. november 28. - filmhu
Megszületett a filmhu és a Filmjus közös treatment-pályázatának végeredménye. A Kőrösi Zoltán vezette, Krigler Gábor, Lovas Balázs, Schubert Gusztáv, Sós Mária fölállású zsűri sajnos nem talált a 250 ezer Ft-os fődíjra érdemes, kiemelkedő pályamunkát a nyolc beérkezett treatment között.

Most már nyilvánosan is olvasható a második fordulóra beküldött 8 treatment. A három díjazott mellé pedig a zsűri értékelését is csatoltuk. Tessék olvasni, és vitázni!

Így a zsűri a fődíj összegét megosztva ítél oda 125 ezer Ft-ot Szabó Tamás Gólem ill. 125 ezer Ft-ot a Dési András György - Móray Gábor alkotópáros Égszakadás című munkáinak eredeti látásmódjukért - hangsúlyozva azt, hogy a zsűri véleménye szerint a korábbi tanácsok ellenére mindkét sztori rossz irányba fejlődött tovább treatmentként, s kiaknázatlanok maradtak a szinopszis formájukban rejlő lehetőségek.

A zsűri 100 ezer Ft értékű különdíjban részesíti Constantinovits Milán A tegnap útjain című treatmentjét pontos cselekményvezetése és összeszedettsége miatt.

A fenti pénzdíjakon túl a Filmhu Forgatókönyvíró Iskola fölajánlja a lehetőséget Szabó Tamás és Constantinovits Milán számára, hogy részt vegyen forgatókönyvírói tanfolyamán, ahol alkalom nyílik egy filmtervük kifejlesztésére az oktatók szakmai segítségével.

A beérkezett treatmentek alább olvashatók, a három díjazott mellé pedig a zsűri véleményét nyilvánosan is csatoljuk. Természetesen e-mailben mind a nyolc második fordulós szerző kap rövid értékelést és indoklást a zsűritől. (Fazekas Péter: szomszedsrac.hu című munkája nem érkezett be határidőre.)


A díjazottak treatmentjei, a zsűri csatolt véleményével az írások alatt:

Szabó Tamás: Gólem   »

Dési András György – Móray Gábor: ÉGSZAKADÁS   »

Constantinovits Milán: A tegnap útjain   »


További döntősök:

Bodansky György: Lucien de Balkan   » 

Kovács István: Mesterséges színezéket tartalmaz!   » 

May Szilvia: Fogd a pénzt, és bicegj el....   »   

Tarcai Zoltán (Chris Walsh): A TESTŐR   » 

Can Togay: A pártfogolt   » Minden pályázónak köszönjük a részvételt és a befektetett energiát! A fórum továbbra is nyitva áll a véleménycserére (kérjük, ne az egyes treatmenteket kommenteljétek, hanem továbbra is ezt a cikket).Címkék

nevezz , dijak


(4) 
Hozzászólások
4-2  /  4
2005. november 29. kedd, 14:08#4| Tóthgéza
„A rendőr és Mihály a Duna-parton állva nézi a felkelő napot, a mögéjük sétáló szellem lassan elhalványul.”

„a zsűri a fődíj összegét megosztva ítél oda 125 ezer Ft-ot Szabó Tamás Gólem… című munkáinak EREDETI LÁTÁSMÓDjukért…”

Gratulálok!

A mai nap sem múlik el röhögés nélkül! :-)))))))))
2005. november 28. hétfő, 15:32#3| torolt felhasznalo
Fazekas Péter: szomszedrac.hu c. munkája nem érkezett be határidőre, ezért a nyolc.

a pályamunkák zsűri által látott értékeit és hibáit minden továbbjutó számára elküldjük mailen még a hét első felében remélhetőleg. a három díjazottról nyilvánosan is kirakott véleményből pedig az érdeklődők is le tudják szűrni, hogyan értékelte a zsűri a beérkezett treatmentek általános színvonalát.

üdv,
lb
 
Előzmény: torolt felhasznalo #2
 
2005. november 28. hétfő, 15:11#2| torolt felhasznalo
ja! csak most olvastam vissza. 8 treatment érkezett be? nem 9 ?

nka emblema 2012