sex hikaye

Műsorpiac a Kamera Hungárián

Hozd el az ötleted

2008. február 15. - filmhu
Műsorpiac a Kamera Hungárián
Megunta, hogy televíziós csatornák folyosóin várakozik? Soha többet nem kíván elutasító telefonhívásokat? Elég volt az ígéretekből? Vagy sose próbálkozott még televízióműsor megvalósításával?

Vegyen részt a Kamera Hungária legújabb kezdeményezésén, a Műsorpiac-on!Eljött az Ön ideje.

A Műsorpiac lényege, hogy elősegítse a kereslet és kínálat, másképpen a kreatívok és a megrendelők találkozását. A résztvevők a hazai televíziós piac felvásárlóitól  közvetlen és azonnali visszajelzést kapnak az elképzelésük megvalósíthatóságáról, avagy tanácsot kapnak az ötlet továbbfejlesztéséhez.

Részvételi feltételek

Figyelem! Idén először hirdetjük meg a Műsorpiacot az alábbi feltételekkel:
Nevezni kizárólag saját ötlettel lehet. Minden nevezőnek a mellékelt nyilatkozatban vállalni kell a teljes jogi felelősséget ötlete eredetiségéért. (A fesztivál szervezői nem vizsgálják a beérkezett ötletek eredetiségét szerzői jogi szempontból.)

Nevezhető műfaj: primetime szórakoztató műsor
Minden olyan hazai gyártású, saját fejlesztésű  (nem egy eredeti, és/vagy  már gyártásba került formátum másolata!) teljes, egész szórakoztató műsor, amelynek nem elsődleges célja az informálás. Ide tartoznak például az általános szórakoztató műsorok, esztrádműsorok, varietéműsorok, vetélkedők, kvízshow-k, panelműsorok, talk-show-k, kabarék, tehetségkutató show-k, realityk, hírességekkel készült dokusoapok stb.

A nevezési határidő: 2008. március 10.
A nevezési határidőig beérkezett pályaművekről visszaigazolást küldünk.

Az alábbiakat kérjük:
- e-mailben  a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre            és/vagy
- postán: Média Hungária Bt. – 1537 Budapest, Pf.:453/441-re   elküldeni:

1. Kitöltött nevezési lap
2. Szinopszis, treatment maximum 2 oldal / 4000 karakter, melyben szerepel:  célcsoport meghatározás, a műsor tartalmi és formai koncepciója
3. A pályázó szakmai tevékenysége max 1. oldal
4. Megvalósíthatósági, terv és költség limitálás max 1. oldal
5. Vizuális anyag – trailer (max 4 perc) vagy látványterv, fényképek vagy powerpoint (DVD, CD stb. hordozón IS.) (Ez a pont nem feltétele a jelentkezésnek)

A Műsorpiac menete:

2008. március 25. – a résztvevők (továbbjutók)  kihirdetése a fesztivál weboldalán: www.kamerahungaria.hu illetve közvetlenül emailben is.

2008. április 1. – 1 napos felkészítő képzés Budapesten (max. 3 fő/projekt)
(témák: a Műsorpiac menete, gyakorlata; kommunikációs felkészítés; a jól megírt műsorterv  és költségvetés; a trailer és látványterv szerepe.)

2008. április 5. –  Szombaton, 11.00-14.00 között (zártkörű) Főpróba a Kamera Hungária Fesztivál helyszínén, Veszprémben.

2008. április 5. – Szombaton 17.00-19.00 (nyilvános) Műsorpiac a fesztiválon Veszprémben. (Ötletenként 7 perc prezentációs idő áll rendelkezésre.)

A Műsorpiaci részvétel feltétele az előzetes képzésen való részvétel.
Idén először minden résztvevőnek ingyenes!



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012