sex hikaye

Napi irodalmi műsor a Dunán

1 Könyv

2012. január 11. - filmhu
Napi irodalmi műsor a Dunán

Könyvekkel és irodalommal foglalkozó, naponta jelentkező műsor kapott helyet a Duna TV képernyőjén. Egészen ritka, hogy könyvekkel és irodalommal foglalkozó, naponta jelentkező műsor kapott helyet a Duna TV képernyőjén. Az 1 Könyv című műsor naponta négy percben bemutat egy könyvet és alkotóit, így próbál kedvet csinálni az olvasáshoz.

 

 

Az első visszajelzések azt tanúsítják, hogy örülnek a nézők, olvasók, pedagógusok, könyvtárosok és könyvközeli emberek. A műsor házigazdája, Lackfi János író, költő szerint öröm, hogy a Duna Tv fontosnak tartotta a műsort és megtisztelőnek érzi, hogy szerepet kapott benne. Abban bízik, a könyvismertetőkből hosszú időn keresztül - a tervek szerint legalább egy éven át - csemegézhetnek az érdeklődők. A Lyukasóra műsorvezetőjeként pedig már korábbról, rengeteg visszajelzésből tudja, hogy a határokon túli magyarság körében szinte kulturális köldökzsinórként működnek az ilyen jellegű adások.

A kiváló kortárs magyar író szeretné, ha a könyvajánló Magyarországon legalább olyan népszerűségre tenne szert, mint a Franciaországban már régóta közkedvelt Egy könyv - egy nap (Un livre - un jour). Reméli a fodrásznál is az lesz a téma, mi az 1Könyv aktuális ajánlata.

A műsor különlegessége, hogy a könyvszakma szorgos "láthatatlanjai", szerkesztők, műfordítók, illusztrátorok és kiadók is reflektorfénybe kerülnek.

 

 






nka emblema 2012