sex hikaye

Négy filmünk Goán, újra filmhíradók a mozikban

Szerdai gyorshírek

2009. november 24. - filmhu
Négy filmünk Goán, újra filmhíradók a mozikban
A Mázli, a Valami Amerika 2, az Apaföld, és A hetedik kör versenyez Goán, újra filmhíradóval kezdődnek a vetítések a mozikban, továbbá a Szűzijáték és a Rövid, de kemény … életem a Filmklikken.

Magyar filmek Goán

40. alkalommal ünneplik a hetedik művészetet a nyugat-indiai Goán. A november 23-án kezdődött és december 3-ig tartó indiai nemzetközi filmfesztiválra négy játékfilm érkezik Magyarországról – tudatta a Magyar Filmunió. Keményffy Tamás személyesen mutatja be Mázli című első mozifilmjét a nemzetközi filmszakmának és a közönségnek Goán. Az összindiai filmfesztivál válogatásában látható lesz Herendi Gábor Valami Amerika 2, Nagy Viktor Oszkár Apaföld és Sopsits Árpád A hetedik kör című mozija.




Újra filmhíradók a mozikban

Újra filmhíradóval kezdődnek a vetítések a mozikban. A Neumann új szolgáltatása, a Filmhíradók Online bemutatkozó klipjét vetítik a filmek előtt a Budapest Film hálózatának 66 mozitermében Budapesten és az egész országban.  A Neumann Kft. által üzemeltetett Nemzeti Audiovizuális Archívum (NAVA) filmhíradó-gyűjteménye a Budapest Film közreműködésével november 23-ától négy héten át vetíti a Filmhíradók Online szellemes előzetesét. A klip 1931 és 1943 közötti régi híradófelvételekből készült, amelyek teljes egészében szabadon és ingyenesen megtekinthetők a www.filmhiradok.nava.hu oldalon.




A Szűzijáték és a Rövid, de kemény … életem a Filmklikken

Nyíri Kovács István két kisköltségvetésű filmje már megtekinthetőek a Filmklikken. A Szűzijátékban még teljesen amatőr színészekkel dolgozott a rendező, de második filmjében már többek között Bán János, Oszter Alexandra, Szalay Kriszta, Scherer Péter, Ruszina Szabolcs, Gazsó György és Faragó András játszották a főbb szerepeket. A két film az internetes portál nézettségi toplistáját vezeti hónapok óta.






nka emblema 2012