sex hikaye

Nemes Gyula ismét szereplőket keres

Zero című új filmjéhez

2010. október 15. - filmhu
Nemes Gyula ismét szereplőket keres

A januári casting után ismét szereplőválogatást hirdetnek Nemes Gyula új, készülő filmjéhez. A Papagáj, a Fúga, a Letűnt világ és az Egyetleneim rendezője Zero című projektjéhez keres szereplőket, mely alkotás egy kommunáról szól.

 

A filmesek a társadalomból kivonult, a kapitalizmus ellen lázadó kommuna tagjainak szerepére várják 20 és 30 év közötti nők, illetve 20 és 40 év közötti férfiak jelentkezését: civilekre és profi színészekre egyaránt számítanak. A filmbeli kommuna tagjai művészek, alternatív mozgalmakban résztvevők, ökofalvak lakói, hippik, továbbá Magyarországon élő külföldiek. Magyar nyelvtudás így nem feltétlenül szükséges a jelentkezéshez.

A szereplőválogatásra két alkalommal kerül sor: október 17-én, vasárnap 12 és 18 óra között, ezenkívül október 24-én, szintén vasárnap 12 és 18 óra között a Sanyi és Aranka Színházban, a budapesti, IX. kerületi Mátyás utca 9. szám alatt (a Ráday utcából nyílik).

A személyes megjelenés előtt az alkotók rövid önéletrajzot és fotót is várnak a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. A további részletekről a film casting szervezőjénél, Várkonyi Tímeánál lehet érdeklődni a 06-30-448-0409-es telefonszámon.






nka emblema 2012