sex hikaye

Október 30. előtt Miskolcon szerencsétlenkedik Áron

A Cinefesten debütál az első Reisz-film

2014. augusztus 25. - filmhu
Október 30. előtt Miskolcon szerencsétlenkedik Áron

Október 30-tól bárki végignézheti, hogyan próbál boldogulni az ún. életben a szüleivel élő, kicsit szingli és kicsit munkanélküli Áron. De ha nem tudsz ilyen sokáig várni, akkor irány a Cinefest! A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan a Cirko Film forgalmazásában kerül a mozikba, de előtte még Miskolcon is bemutatják.


 „Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapestben, ami semmiképpen sem az, amit a dizájnos útikönyvek, vagy esetleg a hazai filmek látképei festenek a városról. Az itteni életet súlyos ellentmondások színezik. Minden, ami szép és jó – a nevezetességek, az egymást érő, tetszetős bisztróba oltott kocsmák, a zsúfolt, jóképű fiataloktól zsennyegő mulatónegyedek, elidegenítenek, az otthonosság érzetét pedig a bizarr és gyakran rémisztő elemek adják: bkv-n türelmetlenül üvöltöző bolondok, a masszív alkoholista 29 évesen 50-esnek kinéző pedagógusok, a nagyon elfoglalt facebookozó HR-esek, vagy éppen az általános iskolás barátok.” Így kezdődik Reisz Gábor első nagyjátékfilmjének hivatalos bemutatása, majd az is kiderül, hogy mennyire kellemetlen is tud lenni, ha szüleid egyhavi fizetését lisszaboni repjegyre költöd, ráadásul fogalmad sincs, hogyan.

 VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan - trailer


Áronnal minden rossz megtörténik, aki csak egy 29 évessel megtörténhet. Elhagyja a barátnője, nincs munkája, és a kamaszkori komplexusaitól sem sikerült megszabadulnia. 40 napja van, hogy az utazás előtt elintézzen néhány nem túl lényeges dolgot- A többi kiderül október végén a mozikban.






nka emblema 2012