sex hikaye

Októberben szökik a menyasszony

Ősszel jön a Senki szigete

2014. július 31. - filmhu
Októberben szökik a menyasszony

Október 16-tól vetítik Török Feri várva-várt és a trailer alapján remeknek ígérkező új filmjét, a Senki szigetét. Jakab Juli menyasszonyként menekül, a taxit távoli szigetek után vágyódó lányok vezetik, a kosaras fiúk pedig csak egyet akarnak, csajozni.

A kultikus Moszkva tér rendezője egy fiatalokról szóló abszurd mesét forgatott, mely a mindannyiunkban élő elvágyódás örök témáját járja körül. Jakab Juli, Bánfalvi Eszter és Mohai Tamás Budapesten keresztezi egymás útját, a véletlen találkozás pedig, ahogy az lenni szokott, mindhármuk életét megváltoztatja. Onnantól minden csupa váratlan fordulat, szerelmi zűrzavar, maffia, titokzatos klub, sejtelmes énekesnő és rengeteg ananász. (Olvasd el forgatási riportunkat!)

A rendező szerint A Senki szigete „olyan mint nagyon vad fiatalnak lenni, persze szelíden. Iszonyú sok dolog történik veled, a felelősséget még nem fogod, nem érted, legfeljebb érzed, a szerelem már fáj, de még nem nagyon. Zajlik, lüktet, félig gyerek vagy még, de mégsem. Már megcsap a szex és a pénz szaga, de valójában még semmihez sincs igazán közöd, csak magadhoz.”

A film további szerepeiben Keresztes Tamást, Margitai Ágit, Schell Juditot, Stohl Andrást, és Thuróczy Szabolcsot láthatjuk. A Senki szigete operatőre Szecsanov Martin, producere Sándor Pál. A film a Magyar Nemzeti Filmalap 236 millió forintos filmgyártási támogatásával valósult meg a Film Street Kft. gyártásában. Forgalmazza az A Company Hungary Kft. (Nézz bele a Senki szigete terepszemle fotóiba!)

Senki szigete - előzetes






nka emblema 2012