sex hikaye

Oscar-jelölt animációs filmmel indul a Titanic

A fantasztikus Róka úr a gálán

2010. április 7. - filmhu
Oscar-jelölt animációs filmmel indul a Titanic

Egy George Clooney hangján simliskedő sármos ravaszdi kalandjaival nyit ma este a 17. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál.

A fantasztikus Róka úr Wes Anderson Oscar-díjra jelölt, első egész estés animációs filmje, amely Roald Dahl gyerekmeséjén alapul, főhőse pedig egy természetét meghazudtolni képtelen róka, aki összetűzésbe kerül három gonosz gazdával. Az erdőlakókat azonban nem kell félteni: azon mód összefognak és profi ellentámadás szervezésébe kezdenek. A filmet a színes, szeretnivaló figurák, a pimasz tréfák, a bizarr fordulatok és a lenyűgöző képi világ teszik kihagyhatatlanná. A szereplőknek pedig olyan nagyszerű színészek kölcsönözték a hangjukat, mint George Clooney, Meryl Streep, vagy Bill Murray.

A film hazai forgalmazója az InterCom, mozikban azonban később nem játsszák, csak DVD-n jelenik meg nyár végén. A ma esti vetítés zártkörű, a nagyközönség április 15-én 18.15-től nézheti meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban Róka úr kalandjait.

roka_ur_500
Róka úr és kedves felesége

A 20%-os elővételi kedvezmény ma este pénztárzárásig tart, ezt követően a jegyeket teljes áron, egységesen 950 Ft-ért árulják a Titanic valamennyi helyszínén (Uránia Nemzeti Filmszínház, Toldi, Örökmozgó Filmmúzeum, KINO). Holnaptól pedig utánozhatatlan fesztiválhangulattal, remek filmekkel, több mint 130 nyilvános vetítéssel, külföldi vendégekkel, szakmai programokkal és közönségtalálkozókkal kezdetét veszi a 17. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál!

Ajánlónk a fesztiválról






nka emblema 2012