sex hikaye

Osvárt Andrea újabb filmes díjat kapott

European Golden Globe

2012. július 6. - filmhu
Osvárt Andrea újabb filmes díjat kapott

Osvárt Andreának ítélték oda csütörtökön a European Golden Globe filmes díjat az Olaszországban akkreditált külföldi újságírók - adta hírül az MTI.

 

A színésznő a római Német Akadémia kulturális intézetében tartott díjkiosztó ünnepségen vette át az elismerést - jelentették az olasz hírügynökségek.     

Az Olaszországból tudósító külföldi újságírók szövetsége minden évben díjazza a tagsága által megszavazott legjobb mozifilmet és a legjobb alakítást nyújtó színészeket.     

Osvárt Andrea a European Golden Globe elnevezésű díjat a Fabrizio Cattani rendezte Maternity Blues című film főszerepéért kapta. A szülés utáni depresszióról szóló filmben a színésznő egy gyermekét meggyilkoló anyát játszott.  

osvartandrea 500

   

Osvárt Andrea az utóbbi egy hét alatt a második szakmai elismerést kapta Olaszországban: június 30-án a szicíliai Taorminában, a Nastri d’Argento filmes díjátadón az év felfedezettjének tartott színésznőnek járó Biraghi-díjat kapta meg. Az elismerést az olasz filmes újságírók országos szakszervezete (SNGCI) ítélte Osvárt Andreának szintén a Maternity Bluesért.     

Az Olaszországban élő 33 éves színésznőt Kanadába várják a Luc Besson rendezte Transporter című sorozat forgatásának befejezésére, és hamarosan a mozikban is ismét látható lesz a Nicolas Lopez rendezte Aftershockban, amely a 2010. évi chilei földrengés idején játszódik - írta az olasz sajtó.       


nka emblema 2012