sex hikaye

Pornózott a Rap, Revü, Rómeó sztárja

Az InterCom elzárkózik

2004. április 6. - filmhu
Pornózott a Rap, Revü, Rómeó sztárja
Nguyen Ha Phuong, a csütörtökön bemutatott Rap, Revü, Rómeó női főszereplője korábban a szexiparban ismerkedett a kamerákkal. Az információ a hétvége folyamán került föl pornófilmekkel foglalkozó magyar internetes weboldalakra. A Rap, Revü, Rómeót forgalmazó InterCom elhatárolódott az ügytől.

www.ashole.hu világsztárként mutatja be a Dark Dream című szado-mazo pornó egyik főszereplőjét, a Vanessa művésznéven dolgozó Nguyen Ha Phuongot, akinek nagyapja korábban Ho Shi Minh tolmácsa, majd Vietnam budapesti nagykövete volt. A Tutti Frutti Magazin égisze alatt készült fétis-pornóban a 2003-ban érettségizett lány partnere a Kovi istállójában nevelkedett Conny Ferrara.

A Rap, Revü, Rómeót forgalmazó InterCom kedd este körlevélben zárkózott el az ügy elől. Ádám Bernadett sajtófőnök közlése szerint az InterCom "Nguyen Ha Phuongnak a film forgatása előtti munkáiról, nevezetesen bizonyos, szigorúan felnőtt nézők számára készített filmekben való szerepléséről nem tudott. A színésznő interjúit, sajtóban megjelenő anyagait tehát az InterCom sajtó osztálya ezen információk hiányában szervezte."

A nyitó hétvégén mindössze 3.204 nézőt produkáló filmhez tartozó sajtóanyag szerint a magyar fülnek bonyolult nevét Vanessára egyszerűsítő lány általános iskolás kora óta modellkedik, a Rap, Revü, Rómeóra is egy modellügynökség hívta fel a figyelmét. Jelenleg egy felsőfokú akkreditált intézmény kommunikációs szakán tanul, de modellként is dolgozik.



Címkék

hír



nka emblema 2012