sex hikaye

Produkciók és technikák találkozása

Kis- és középvállalkozások az audiovizuális szektorban

2006. november 14. - filmhu
Produkciók és technikák találkozása
November 21. és 23 között kerül sor az első Kreatív Audio-Vizuális Kiállításra (ACF - Audio-Visual Creative Fair Central Europe) – adta hírül a MEDIA Desk. Az eseményre Budapesten az Európa Kongresszusi Központban rendezik, ahol 50 kiállító és 130 márka képviseli a szektorban tevékenykedőket, és számos előadás is elhangzik majd. Az esemény célja a produkciók és technológiák találkozásának elősegítése.

A kiállításon november 21-én 11 órától az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete konferenciát szervez Kis- és középvállalkozások a fejlődő Európában – szerepük az audiovizuális szektorban címmel. Az előadáson részt vesz Maive Rute, a KKV versenyképességének támogatásáért felelős igazgató, Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főhatósága. Valamint Sarkady Ildikó, a Miniszterelnöki Hivatal médiapolitikai tanácsadója és Kiss Enikő a MEDIA Desk Magyarország Iroda irodavezetője.

A konferencia nyelve magyar és angol tolmácsolással zajlik, a részvétel ingyenes.

A vásárra és a konferenciákra a belépés ingyenes azok számára, akik előzetesen (november 15.-ig) regisztrálják magukat interneten keresztül a www.acf-hu.net oldalon, a „visit” menüpont alatt. Amennyiben elmulasztják a regisztrációt, a helyszínen ingyenes belépőjegyet tudunk biztosítani. Kérjük, hívják a helyszínen a 0630 585 6979-es számot, és munkatársunk átadja Önöknek a belépőjegyet, illetve átvehetik azt november 17.-ig a MEDIA Desk irodájában.



Címkék

szakma , hír



nka emblema 2012