sex hikaye

Rodriguez Mars-utazást tervez 

Kis zöld Emberkék

2004. március 2. - filmhu
A Tarzan-regényekkel világhírűvé vált Edgar Rice Burroughs Princess of Mars (A Mars hercegnője) című művét viszi vászonra Robert Rodriguez, szivárgott ki a Paramount berkeiből. A film Burroughs tizenegy kötetes regényfolyamának (John Carter of Mars) első kötetén alapul majd. A történet középpontjában John Carter áll, aki polgárháborús tiszti minőségében kerül a Marsra, aholis a Tharkról származó csúnya zöld emberkék bebörtönzik őt.
Azonban ez nem akadályozza meg őt abban, hogy minden idők leghatalmasabb harcosává váljon, feleségül vegye a az elbűvölő marsi hercegnőt, Dejah Thoris-t, családot alapítson és ezenfelül észbontó és hihetetlen kalandok sorozatán keresztül botladozzon a halhatatlanság felé.

A forgatókönyv jelenlegi változatát Mark Protosevitch jegyzi, a produceri teendőket pedig Jim Jacks-en és Sean Danielen kívül maga Rodriguez és felesége látja el. A Burroughs regényfolyam jogaival a Paramount stúdió rendelkezik. Rodriguez jelenleg a Sin City című produkción dolgozik. A Mars-filmet a Sin City befejezését követően kezdi el forgatni, értesült a Hollywood Reporter. 

Címkék

hír



nka emblema 2012