sex hikaye

Roger Moore fia lesz az új 007?

Családi szerep

2004. július 13. - filmhu
Roger Moore fia lesz az új 007?
Roger Moore fia, Geoffrey apja nyomdokaiba léphet, elképzelhető, hogy Pierce Brosnan után ő lesz a következő James Bond. A Sun hírei szerint a 37 éves étteremtulajdonos és színész neve is előkerült a lehetséges 007-esek listáján.

Geoffrey azután jött a képbe, hogy a producerek és Pierce Brosnan közötti tárgyalások nem vezettek eredményre. 

Immár 19 éve, hogy Roger Moore, a harmadik "hivatalos" James Bond utoljára alakította ezt a szerepet a 007 - Halálvágta című filmben. 1987-ben a következő Bond már Timothy Dalton volt. 

Többen úgy látják, hogy Geoffrey Moore kiváló 007-es lehetne. Életstílusa, melyben központi szerepet játszanak a felsőbbosztályok számára üzemeltett éttermei, nagyon is megfelel annak, hogy még az apjánál is tökéletesebb James Bond legyen belőle. Ideje nagy részét Svájcban, az elegáns Gstaad-ban tölti, valamint divatos éttermei vannak Londonban is.  

A Moore-fiú korábban színészként is bemutatkozott már: TV-filmekben és három mozifilmben is. Így például együtt játszott apjával az 1990-es Tűz, jég és dinamit című német akció-vígjátékban, '93-ban pedig a Fit to Kill című akciófilmben szerepelt, amely egy titkosügynök-paródia volt.
 
Geoffrey Moore-nak persze vannak még vetélytársai, Bond szerepére Clive Owen, Hugh Jackman és Jude Law is esélyes. Ez lenne a 21. 007-es film, és a tervek szerint jövő év novemberében kerülne mozikba. 






nka emblema 2012