sex hikaye

Roman Polanski vámpírjai Budapesten

A film után 30 évvel

2006. szeptember 8. - filmhu
Roman Polanski vámpírjai Budapesten
A látványos, szórakoztató, fantasztikus táncjelenetekkel gazdagított mesés musicalt Roman Polanski rendezésében, az általa készített hasonló című és témájú világhírű film után 20 évvel, 1997-ben mutatták be óriási sikerrel Bécsben. 2007-ben a PS Produkció bemutatja a Vámpírok bálja című musicalt Roman Polanski rendezésében a Pesti Magyar Színházban.

A cselekmény a 19. század végén játszódik a vadregényes, havas Erdélyben. Abronsius professzor a rettenthetetlen vámpírvadász fiatal asszisztensével, Alfréddal követi a vámpírok nyomát. Megérkeznek Chagal fogadójába, ahol mindenütt füzérekben lógnak a vámpírriasztó fokhagymák. A falu lakói közül senki sem ismeri el, hogy a közeli kastélyban vámpírok élnek, bár az ellenszer, a fokhagyma iránti vonzalmuk már a megszállottság határát súrolja. A romantikus és érzelmes Alfréd szerelmes lesz a fogadós lányába, aki hasonló érzéseket táplál iránta. A lány ártatlanul igéző énekére megjelenik a vámpírgróf Krolock és meghívja Sarah-t a közeli kastélyában tartandó bálba. Sarah-ban vágyakozás ébred a gróf és a vámpírok halhatatlan világa iránt. Ez az olthatatlan vonzalom még sok izgalmas bonyodalmat okoz, melyet a vámpírok különös világában csetlő-botló vámpírvadászok humoros kalandjai fűszereznek.

A látványos, szórakoztató, fantasztikus táncjelenetekkel gazdagított mesés musicalt Roman Polanski rendezésében, az általa készített hasonló című és témájú világhírű film után 20 évvel, 1997-ben mutatták be óriási sikerrel Bécsben. A sikeres premiert követően a nézők tolongtak a jegyekért. Az előadást az osztrák fővárosban egymillióan látták.

A kultusz övezte zenés darabot Bécs után Stuttgartban, Hamburgban, a Broadway-n, Varsóban és 2006-ban Tokióban ünnepelhették. 2007-ben Budapestre új köntösben jut el napjaink talán legizgalmasabb musicalje, melyet már oly régóta vár a magyar közönség.

Bővebb információ: http://www.vampirokbalja.com/



Címkék

hír



nka emblema 2012