sex hikaye

Sharon Stone elemi partnere

Londonban forog a folytatás

2005. január 7. - filmhu
Sharon Stone elemi partnere
A brit David Morrissey lesz Sharon Stone partnere az Elemi ösztön második részében, melynek a Risk Addiction (Veszélyes szenvedély) alcímet adták. Stone ismét a regényíró Catherine Tramell szerepét alakítja majd, Morrissey pedig egy Dr. Andrew Glass nevű pszichiátert játszik, aki - Michael Douglas-hez hasonlóan - macska-egér játékba keveredik Tramell-lel. A forgatást márciusban kezdik Londonban. 
 
 
 
 

Az 1992-ben készült Elemi ösztön folytatásában Tramell-nek San Francisco után Londonban gyűlik meg a baja a törvénnyel. A Scotland Yard kivizsgálás céljából egy bűnügyi pszichiátert rendel mellé, a történet további menete pedig innentől nagyjából sejthető.

A filmet Michael Caton-Jones (Az igazság órája, A Sakál) rendezi, a forgatókönyv pedig Leora Barish és Henry Bean munkája. Morrissey nemrégiben a Derailed (Vakvágányon) című, még forgatás alatt álló filmben játszott Jennifer Aniston és Clive Owen mellett, valamint a Rolling Stones legendás gitárosáról készülő The Wild and Wycked World of Brian Jones című brit filmben. Korábbi filmjei: Corelli kapitány mandolinja (2001), Hilary és Jackie (1998).






nka emblema 2012