sex hikaye

Sorozatot forgat a magyar HBO

Herendi és Fonyó rendez

2011. április 12. - filmhu
Sorozatot forgat a magyar HBO

Társas játék címmel tizenhárom részes romantikus sorozatot készít a magyar HBO. A When Shall We Kiss című izraeli széria adaptációját Herendi Gábor és Fonyó Gergely rendezi.

 

Az HBO idén már huszadik éve hozza el a közép-európai régióba a legnagyobb mozisikereket és a legjobb saját gyártású sorozatait. 2009 decemberétől kezdve a hazai műsorok készítésére is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek. Eddig öt dokumentumfilmet gyártottak, amelyek közül az egyik elnyerte a Magyar Filmkritikusok Díját, és meghívást kapott több nemzetközi fesztiválra. A huszadik születésnapjukkal egy időben pedig a magyar HBO történetében először folytatásos drámasorozatot forgatnak.

 

hbo2_500


A Társas játék című széria egy népszerű izraeli formátum, a When Shall We Kiss feldolgozása neves rendezőkkel, filmes és színházi területen már bizonyított színészekkel, budapesti helyszíneken. Az első hét epizódot Herendi Gábor (Valami Amerika, Valami Amerika 2.) rendezi, a többi hat rész forgatását Fonyó Gergely (Made in Hungaria) vezényli.

hbo3_500


A főbb szerepeket Martinovics Dorina, Simon Kornél, Réti Adrienn, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Pokorny Lia, Gazsó György, Tornyi Ildikó és Básti Juli alakítják, akik mellett feltűnik többek között Kovács Patrícia, Rudolf Péter és Gálffi László is.

A forgatás március 16-án kezdődött, és 59 gyártási napot követően, előreláthatólag június 4-én fejeződik be. A sorozat premierjét várhatóan 2011 végén láthatjuk az HBO műsorán.

hbo5_500


A Társas játék három, a legváratlanabb pillanatokban összefonódó történetet mesél el a szerelem és az ember kapcsolatok különböző megnyilvánulásairól, hol humoros, hol érzelmes, hol meghökkentő módon. Mégsem egyszerű romantikus történetekről van szó: hőseink az élet értelmét és az intim pillanatokat éppúgy keresik, mint az igaz szerelmet.

hbo4_500


A sorozat főhősei Dávid és Léna, akik balul sikerült első randevújuk óta vágynak első közös csókjukra, ám a sors mindig közbeszól… A második szálon Gabi, a csúnyácska könyvelő szépészeti beavatkozástól reméli a boldogság megtalálását, miközben szó szerinti vakrandikon magába bolondít egy vadidegen férfit. A harmadik történetben Judit, a jól szituált, kétgyerekes családanya kihűlt házasságából menekülve egy fiatal nő karjaiban véli megtalálni a mindennapjaiból hiányzó szenvedélyt. Ezekben az ízig-vérig mai, nagyvárosi szituációkban számtalan váratlan akadály nehezíti a hősök útját a beteljesülésig.





nka emblema 2012