sex hikaye

Stone rendőrsztorira készül

Legyőzhetetlen az Alexander?

2005. április 28. - filmhu
Stone rendőrsztorira készül
Úgy tűnik, a Nagy Sándor-film rossz szereplését korán beígérő előrejelzések nem hatottak túlzottan a film rendezőjére, Oliver Stone-ra – írja a Guardian. A világhódító makedón uralkodóról készült mozi gyenge kezdete után Stone máris új filmtervet forgat a fejében, és készen áll megrendezni a The Night Watchman (Éjszakai járőr) című rendőrdrámát a Millennium Films stúdiónak.
 
 
 
 

A történet eredetileg egy krimiíró, James Ellroy ötletére épül. A sztori egy becsületét vesztett, a Los Angeles-i rendőrség (LAPD) kötelékébe tartozó tiszt körül bonyolódik, aki kész leleplezni az állományon belüli korrupciót, és szeretné magát tisztázni. Az eseményeket a korai 90-es évektől annak közepéig követné a film, amikor az LAPD a figyelem középpontjába került, köszönhetően a Rodney King-ügynek és az O.J. Simpsonnal szemben folytatott bírósági tárgyalásnak.

Ki kit győz le?
Nagy Sándor - A világhódító
Az éjszakai járőr előkészületei eddig is meglehetősen tekervényes úton haladtak. Eleinte az a hír járta, hogy a Warner Bros megbízásából David Fincher (Hetedik, A harcosok klubja) fogja elkészíteni a filmet. A terv azonban átkerült az Universalhoz, ahol Spike Lee neve, mint rendező, Keanu Reevesé pedig, mint főszereplő került szóba. Azonban Lee nemrég beszállt a Denzel Washington főszereplésével készülő macska-egér túszdráma, az Inside Man forgatásába, így Reeves egyedül maradt a fedélzeten.

Stone számára akad még további jó hír. A kritika támadásának és a rossz amerikai moziszereplésnek köszönhetően az ókori világverő Nagy Sándor története úgy tűnt, nem fogja behozni a 150 millió dolláros befektetést. Azonban a világszerte eladott jegyekből lassan ugyan, de szépen növekszik a bevétel. A legutolsó adatok szerint eddig 167 millió dollárnál tart az Alexander.






nka emblema 2012