sex hikaye

Tarantino rendezné az új James Bondot?

"Nincs mit veszíteni"

2004. április 6. - filmhu
Tarantino rendezné az új James Bondot?
Quentin Tarantino a SciFi Wire magazinnak úgy nyilatkozott, hogy tárgyalnak Pierce Brosnan-nal az 1967-es Casino Royale újra feldolgozása ügyében. Ez a film lehetne Brosnan ötödik és egyben utolsó James Bond-filmje, habár producereit még meg kell győzni erről.

Tarantino szerint a producereknek nincs mit veszteniük. Brosnan csupán csinál nekik még egy filmet, amely lehet, hogy egy kicsit különbözni fog az előzőektől, de semmi olyat nem fognak elkövetni, ami a sorozatnak kárt okozna. A 100 millió dolláros költségvetés helyett Tarantino csupán 40 milliót költene el, ami bizonyára bőven visszetérülne a befektetőknek.

Habár legszívesebben a 60-as évekbe helyzné a történetet, a rendező még abba is beleegyezne, hogy az 1952-es regényt napjaink világba adaptálják. A '67-es feldolgozás egy véresen komolytalan vígjátékot eredményezett, az egyetlen hivatalos James Bond-paródiát. Olyan színészek bukkannak fel benne, mint Peter Sellers (James Bond), Ursula Andress, Woody Allen, John Huston és Orson Welles.    

A hírek szerint a James Bond-film mellett Tarantino egy animációs prológus elkészítésén is gondolkodik, amely a Kill Bill első részében az Uma Thurman által meggyilkolt anya kislányára fókuszálna. Ugyancsak foglalkoztatja a rendezőt egy másik, Bill történetét bemutató animációs filmterv is.  



Címkék

hír



nka emblema 2012