sex hikaye

Távozik Tóth Erzsébet az MMKA titkárságvezetői posztjáról

Az év végén jár le a szerződése

2010. november 28. - filmhu
Távozik Tóth Erzsébet az MMKA titkárságvezetői posztjáról

Távozik az év végén a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMK) titkárságvezetői beosztásából Tóth Erzsébet. A filmes szakember szerződése 2010 végén jár le - tudatta az Kultúra.hu.

 

Tóth Erzsébet az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta, hogy 2010. december 31-én leköszön az MMK-nál 1997. január 1-től betöltött titkárságvezetői állásából, és máshol hasznosítja filmszakmai ismereteit és tapasztalatait.

A szakember köszönetét fejezte ki, amiért az elmúlt 15 évben részese lehetett "a teljes konszenzussal megszületett filmtörvény nyomán virágzó filmiparnak, számos hazai és nemzetközi sikert elérő film megszületésének, a filmvagyon szakmai megőrzésének és megmentésének, továbbá azért, hogy mindezek mentén a Magyar Mozgókép Közalapítvány az uniós előírásoknak eleget téve az európai filmtámogatási egyezmény jogalanyává vált."  

Az MTI megkeresésére Tóth Erzsébet a közleményhez annyit fűzött hozzá, hogy a távozásáról maga döntött. A titkárságvezetői feladatok ellátására 1997-ben a közalapítvány akkori kuratóriuma és szakmai szereplők kérték fel. Szerződését azóta több alkalommal meghosszabbították, legutóbb 2010. december 31-ig - tette hozzá.

"Lejár a szerződésem, és nem megy tovább" - mondta Tóth Erzsébet.






nka emblema 2012