sex hikaye

Történet egy fiúról és egy lányról

Coming Out a Filmhét műsorán

2014. október 14. - filmhu
Történet egy fiúról és egy lányról

Csányi Sándor egy olyan meleg férfit alakít, aki egy balesetet követően számára is váratlanul a nők iránt kezd el vonzódni. A Coming Out a tavalyi év legnézettebb magyar filmje volt a mozikban, de ha eddig kimaradt volna valakinek, ma este a Filmhéten pótolhatja.

Sármos, sikeres és meleg, egy baleset után azonban már sokkal inkább érdeklik az utcán fellebbenő szoknyák, és persze az őt kezelő csinos doktornő, minthogy tovább szervezze amszterdami esküvőjét a barátjával. A Csányi Sándor, Tompos Kátya és Karalyos Gábor főszereplésével készült Coming Out az a tavalyi év legnézettebb magyar filmjévé vált (csak egy adat: a bemutató utáni első első hónapban 100 ezren voltak kíváncsiak a filmre). Orosz Dénes rendező szerint a Coming Out egyáltalán nem melegfilm, hanem abszolút értelemben vett vígjáték, amely egy meleg közegben mozog. Ebben a film főszereplője, Csányi Sándor is egyetért vele: “Ez egy történet egy fiúról és egy lányról, ahol a fiú történetesen meleg volt a film elején. De a fő szál az, hogy a férfi összejön egy nővel. Nem egy szociomelegfilm, hanem ez egy vígjáték, egy szerelmes történet.”

Nézz bele a filmbe!

A színész a forgatáson az alábbiakat nyilatkozta a Filmhunak: “Engem egy dolog éltet, hogy szerintem fontos dolog arról filmet csinálni, hogy él körülöttünk egy csomó ember, aki más, mint a többi. A film arról szól, hogy ne bántsuk már egymást. Attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, az nem jelenti azt, hogy bűnöző, vagy személyiségzavaros, vagy a társadalomból ki kéne rekeszteni. Hiszek abban, hogy ezzel a dologgal egy hangyányit jobbá lehet tenni a világot. Ha támadnak emiatt, akkor már legalább egy értelmes dolog miatt támadjanak.”

A Coming Outot október 14-én és október 18-án vetítik a Magyar Filmhéten. A filmre a jegyek egységes 610 forintos áron válthatók.

A keddi programért katt ide!






nka emblema 2012