sex hikaye

Travolta a tűzoltó

Mindennapi hősök

2004. szeptember 22. - filmhu
Travolta a tűzoltó
Mi késztet valakit arra, hogy beszaladjon egy égő házba, miközben onnan mindenki kifelé rohan? Egy tűzoltó hogyan képes minden nap elköszönni a családjától, és kockára tenni az életét ismeretlenkért? Ezekkel a kérdésekkel foglakozik a Touchstone Pictures legújabb John Travolta (Kardhal, Ál-arc) és Joaquin Phoenix (Galdiátor, Buffalo Soldiers) főszereplésével készített legújabb filmje, a Ladder 49.
 
 
 
 

A film mindennapi emberek hétköznapjait mutatja be, hogyan lesz egy újonc tűzoltóból, Jack Morrisonból (Joaquin Phoenix), igazi veterán. Kiderül, miként tud megbírkózni a veszéllyel valamint munkájával, amelyet össze kell egyeztetnie családi életével, feleséggel, gyerekekkel. Jack ráébred, hogy mentora és egyben főnöke óriási segítséget nyújt neki, és hogy a tűzoltócsapat jelenti a második családját. Amikor Jack élete legveszélyesebb tűzoltása során a lángok közt reked, világossá válik számára, hogy mely értékeket tart fontosnak. Tűzoltótársai mindent megtesznek a megmentéséért, miközben élete egy hajszálon függ…

A jó pont a mozinak, mert nem akar a tűzoltókból mitikus hősöket teremteni, írja az imdb forumának egyik hozzászólója. Egészen jó film, amiben Phoenix ismét bebizonyította, hogy nemzedékének egyik legjobb színésze. Más hozzászólások szerint azonban a Ladder 49 a Rescue Me című tévésorozatra emlékeztet, és pusztán csak Hollywood újabb kísérlete arra, hogy az érzelmekre hasson, akár a Farenheit 9/11.

Ladder 49-et október 1.-én mutatják be az USA-ban, a hazai forgalmazók egyelőre még nem jelentkeztek a filmért.






nka emblema 2012