sex hikaye

Újra filmek a KINO-ban

A Szabadesés mellet már az Utóélet is látható lesz

2014. november 18. - filmhu
Újra filmek a KINO-ban

A nagy sikerre való tekintettel Pálfi György Szabadesése mellett november 17-e hétfőtől Zomborácz Virág Utóélete is megtekinthető a hónap végéig minden nap az egyébként többnyire kávézóként működő KINO-ban. 

 A Szabadesést szeptember 25-e óta láthatja a magyar közönség országszerte a mozikban, és a bemutatása óta eltelt idő alatt már több, mint 9300-an nézték meg. Október 6-tól naponta a budapesti KINO Caféban, az egykori KINO moziban is látható. A vetítések sikerére való tekintettel november 17-től a Szabadesés mellett immár Zomborácz Virág Utóélet című filmje is műsoron lesz a KINO-ban. A sikeres elsőfilmet eddig már több, mint 19 ezren látták a mozikban, aki elmulasztotta, annak most itt is rendszeres lehetősége lesz a megtekintésre. A két film producere, Pusztai Ferenc különösen fontosnak tartja, hogy a magyar filmeknek legyen kifutási helye és ideje, ezért is örül különösen a KINO-s vetítéseknek.

Az Utóéletet minden nap 18.30-kor, a Szabadesést 20.30-tól tekintheti meg a közönség (21-ét és 25-ét leszámítva, amikor egyik film sem lesz műsoron). A jegyek a vetítésekre egységesen 1.000 forintba kerülnek, a helyeket az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni.

Nézd meg az Utóélet megunhatatlan teaserét!

Pálfi György (Hukkle, Taxidermia, Nem vagyok a barátod, Final Cut – Hölgyeim és Uraim!) legutóbbi, Szabadesés című alkotása a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon példátlan sikert ért el, elnyerve a zsűri különdíját, a legjobb rendezés díját, valamint az Europa Cinemas Label díját. A Szabadesés emellett szerepelt az 50. Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában és az 58. Londoni Nemzetközi Filmfesztiválon is. A 24. cottbusi nemzetközi filmfesztiválon pedig a legjobb színésznőnek járó elismerést Molnár Piroska nyerte el a Szabadesés főszerepéért.

Zomborácz Virág Utóélet című filmjének világpremierje a 49. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol az East of the West versenyszekció nyitófilmjeként vetítették. Az Utóélet azóta többek között Athénban (Panorama of European Cinema) is szerepelt, valamint a rangos 59. Valladolidi Nemzetközi Filmfesztiválon a „Meeting Point” válogatás legjobb filmjének járó díját is elnyerte. A napokban a Braunschweig Nemzetközi Filmfesztivál versenyszekciójában, majd Kalkuttában, az International Cinema programban szerepel Zomborácz filmje.

 






nka emblema 2012