sex hikaye

Újra megnyitották a visszatérítendő játékfilmgyártási pályázatot

Soron kívül

2009. február 25. - filmhu
Újra megnyitották a visszatérítendő játékfilmgyártási pályázatot
Tekintettel a közelmúlt gazdasági eseményei miatt a filmfinanszírozásban bekövetkezett, előre nem látott változásokra, az MMKA a 2009. évi pályázati kiírások közzétételéig újból megnyitja a visszatérítendő támogatást nyújtó 2008. évi szelektív játékfilmgyártási pályázatot. A részvétel feltétele, hogy a pályázó hitelt érdemlően alátámassza, szüksége van a soron kívüli támogatásra. A keretösszeg 50 millió forint, beadás március 2-től folyamatosan.

Grunwalsky Ferenc, az MMKA kuratóriumának elnöke az Alapítvány honlapján tette közzé, hogy újra megnyitják a visszatérítendő támogatást nyújtó 2008. évi szelektív játékfilmgyártási pályázatot. Ennek oka, hogy a közelmúlt gazdasági eseményei előre nem látott változásokat hoztak a filmfinanszírozás területén is.

A pályázatot a korábban közzétett feltételekkel, további kiegészítésekkel nyitják meg március 2-án. A részvétel feltétele, hogy a pályázó hitelt érdemlően, okiratokkal alátámasztva tudja bizonyítani, hogy haladéktalanul szükséges az MMKA soron kívüli támogatása, és a támogatás elnyerése esetén a filmalkotás megvalósításának egyéb akadálya nincs, valamint, hogy a támogatás szükségessége nem felróható a pályázó filmelőállítónak.  Jelen pályázat kizárólag filmgyártási támogatásra vonatkozik. A pályázat március 2-től folyamatosan, visszavonásig van érvényben, a keretösszeg 50 millió forint.


 






nka emblema 2012