sex hikaye

Utómunkálatainál tart a Sherlock Holmes nevében

Új magyar ifjúsági film készül

2011. november 25. - filmhu
Utómunkálatainál tart a Sherlock Holmes nevében

Utómunkálatainál tart már a Sherlock Holmes nevében című új magyar ifjúsági film gyártása. Jelenleg Gulya Róbert zeneszerző dolgozik a film szimfonikus hangzású zenéjén.

 

 

Az alkotás független produkcióban, alacsony költségvetéssel készül. Producere Váczy Károly, rendezője Bernáth Zsolt, korábban az Illúziók (2009) című filmen dolgoztak együtt.

A két Sherlock Holmes-rajongó tinédzser nyári rejtélyes kalandjait elmesélő mozi 30 napon át forgott Dunaújvárosban. A film főszereplői Szénási Kristóf (Holmes), Ungvár Ádám Watson) és Kugler Nikolett (Ica) először álltak a kamera előtt, rajtuk kívül szerepet kapott még Gáspár Tibor, Karalyos Gábor, Kiss Attila és Tahi-Tóth László is.

A film utómunkálatai decemberig tartanak, még Karácsony előtt várható a dunaújvárosi bemutató. Szélesebb közönség 2012-ben láthatja az alkotást mozikban, televízió csatornákon és dvd-forgalmazásban.

 


Elkészült az előzetes


A film alkotói a dunaújvárosi Cruel World Team (CWT) független filmes csapat tagjai. A társulat 1994 óta dolgozik együtt, filmográfiájukban olyan alkotások szerepelnek, mint a Hasfalmetszők (1999) illetve a Sohasevolt Glória.

Az alkotásról bővenn információ a film honlapján.






nka emblema 2012