sex hikaye

Zomborácz animációja a neten!

Dipendenza

2015. április 15. - filmhu
Zomborácz animációja a neten!

Két év után teljes hosszában felkerült a netre Horváth-Molnár Panna és Zomborácz Virág világotjárt rövid animációja, a Dipendenza, amely két halpiaci munkás, a szenvedélyesen önző Angéla és a kezes Bubu uralkodó-alattvaló kapcsolatáról mesél.

Zomborácz Virág nem csak olyan szuper kisfilmeket csinált, mint a Macska szerepe a francia irodalomban, vagy olyan abszurd játékfilmet, mint az Utóélet, de bizony animációt is rendezett abban a rövid időszakban, amíg a MOME-ra járt.

"Én egy egyenes vonalat sem tudok húzni, de nem is volt rá szükség, mert média designon multimédiás eszközökkel dolgozunk." - nyilatkozta nekünk a rendezőnő fél éve, mindez azonban nem gátolta meg abban, hogy Horváth-Molnár Pannával olyan szép, groteszk és érdekes animációt csináljon, amely többek között a londoni BFI, vagy a hiroshimai animációs fesztiválon is megfordult.

Ki ne hagyd! Nézd meg a filmet itt:

A Dipendenza két halpiaci munkás, a szenvedélyesen önző Angéla és a kezes Bubu uralkodó-alattvaló kapcsolatáról mesél, akik kényelmesen tengetik napjaikat ebben a halszagú univerzumban. Bubu szerelméért mindenre képes, Angéla pedig készséggel fogadja a jámbor élettárs minden szolgálatát. Míg egy nap, a halpiac sűrűjében feltűnik egy izmos, vonzó idegen, hogy az elkényelmesedett Angéla figyelmét maga felé fordítva, szétzilálja a bizarr harmóniát. Bubu pedig tűr, amíg tűrhet.






nka emblema 2012