sex hikaye

Ónodi Eszter: „Szeretem a kisköltségvetésű filmeket”

2004. augusztus 25. - filmhu

Zoé és Lévisz nem tudják a kódot
Welker Gábor, Schmied Zoltán és Ónodi Eszter
filmhu: Egy korábbi filmszereped kapcsán egyszer úgy nyilatkoztál, hogy Magyarországon nem szokás visszautasítani filmes felkérést. A Kész cirkusz! esetében megfordult ez a fejedben?

Ónodi Eszter: Nem, mert első olvasásra teljesen rendben lévőnek találtam a forgatókönyvet. Nem az a fajta, amit az ember élből visszautasítana, ráadásul a szerepem egy érdekes figura, amilyet ilyen formában még nem játszhattam. Szívesen vállaltam a szereplést, főleg, hogy az itt is tapasztalható munkamorál miatt nagyon szeretem a kisköltségvetésű filmeket. Fazekas Csaba filmje, a Boldog születésnapot! is hasonló körülmények között készült.

filmhu: No de az sikerfilmnek készült, ahová kellett egy dögös húzónév.

Ó.E.: Zsomborék szerintem nem egy 3000 nézős, sikertelen filmet akarnak forgatni, egy úgynevezett fesztiválfilmet, hanem egy teljesen normális komédiát. Egyébként általában nem a várható nézőszám alapján vállalok el szerepeket, ha pedig egy sikerfilm-gyanús dologba szállok bele, akkor annak főleg kényszerű anyagi okai vannak.

Emgé lelép Pöcök táskájával
Tóth Jocó és Ónodi Eszter
filmhu: Milyen Zsomborral dolgozni?

Ó.E.: Nagyon jó, mert pontosan tudja, mit akar. Ez a negyedik napom a forgatáson, ebből azonban pechemre a rossz idő miatt még csak egyet dolgozhattam.

filmhu: Hogyan birkózol meg a számodra újszerű szereppel?

Ó.E.: Egy kis menedzser-patkánynőt játszom, aki az összes szereplő közül a legjobban keveri a szart, de egy snitt erejéig persze kiderül, hogy valahol ő is érző lélek. Összességében azonban elég rosszindulatú. Még nem érzem magamban igazán ezeket a „kvalitásokat”, nem bújtam még bele a patkánynő-bőrbe, mert a fő jeleneteimet még nem vettük fel, de itt ülök lenyalt hajjal, nagyon keményre kikészítve, és várom, hogy elálljon végre az eső.

filmhu: Van már akkora filmes rutinod, hogy a forgatás alapján eldöntsd, milyen lesz a végeredmény, vagy ilyen képességgel még a legprofibbak sem bírnak?

Ó.E.: Ha valami nagyon rossz lesz, azt lehet érezni. Aztán az is előfordulhat, hogy csalóka módon nagyon jól érzem magam a forgatáson, de a film viszonylag rosszul sikerül. Most jól érzem magam, és remélem, nem kell majd csalódnom.Címkék

interjúnka emblema 2012