sex hikaye

„Romlott halat ettél, kisszívem?”

Már forog a Dési-Móray páros nagyjátékfilmje

2014. június 30. - filmhu
„Romlott halat ettél, kisszívem?”

A budapesti éjszakában keres menedéket saját álmatlansága és zűrzavaros élete elől Az éjszakám a nappalod főhőse. Az egyre furcsább és vadabb kalandok helyszíne a kétarcú főváros, az álomszerű Budapest. Már forog Dési András György és Móray Gábor első nagyjátékfilmje, melyből most mutatunk egy kis ízelítőt.

 Június közepe óta forog Dési András György és Móray Gábor első nagyjátékfilmje, Az éjszakám a nappalod. A sztori főszereplője egy repülőgépek feketedobozait szervizelő, alvászavarral küszködő fiatalember. Az egyre furcsább és vadabb kalandok helyszíne pedig a kétarcú főváros: egy álomszerű Budapest, éjszaka és nappal. A főbb szerepekben Czukor Balázs, Szamosi Zsófia, Scherer Péter, Anger Zsolt és Pálos Hanna lesz látható.

ejszakam1 600

Fotó: Kántor László (Még több kép a film facebook oldalán!)

Az éjszakám a nappalod történetében a főszereplő álmatlansága és nem kevésbé az életében beköszönő változások miatt rá váró felelősség elől menekül a budapesti éjszakába, ahol kisstílű bűnözőkkel, különös éjszakai lényekkel ismerkedik meg, és veszélyes kalandokba keveredik. A thriller-elemekkel vegyített feketekomédia nem csak éjszaka és nappal, hanem Kelet és Nyugat találkozását is megmutatja Budapesten, ahol a legkülönbözőbb szubkultúrák alkotnak izgalmas, olykor veszedelmesen robbanékony elegyet.

ejszakam2 600

Fotó: Kántor László

Az éjszakám a nappalod a tervek szerint jövő tavasszal kerülhet a mozikba. Addig is mutatunk két képet az egyik leforgatott jelenetből, melynek szövegét itt olvashatjátok. 

AzÉjszakámANappalod_Forgatókönyvrészlet by magyarfilmhu

Kint jártunk a forgatáson is, az erről szóló riportunkat hamarosan olvashatjátok!


nka emblema 2012