sex hikaye

Moziünnep után DVD Fesztivál

Korongok 20%-kal olcsóbban

2007. szeptember 21. - filmhu
Moziünnep után DVD Fesztivál
2007. október 12-én újra megnyitja kapuit a DVD Fesztivál. A Fórum Home Entertainment immár harmadik alkalommal rendezi meg a DVD Fesztivált, melyen arra hívja fel a figyelmet, hogy a nagy hollywoodi stúdiók filmjeihez elérhető áron, legálisan is hozzá lehet jutni a boltokban. A fesztivál alatt több mint 1000 DVD kapható kedvezményes áron.

A Moziünnep után 2007. október 12-étől október 28-ig ismét a filmé és a DVD-é a főszerep. A legnagyobb hazai DVD-forgalmazó, a Fórum Home Entertainment a DVD Fesztivállal hívja fel a figyelmet a legális DVD-kre, melyek kiváló minőségben, többségében extrákkal ellátva, magyar szinkronnal és elérhető áron kaphatók a hazai üzletekben.

A fesztivál idei alatt az összes Fórum Home Entertainment-DVD-t 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni, így a filmrajongó közönség több mint 1000 kiadványból válogathat. Az akcióban nemcsak a régi filmek, de az olyan októberben megjelenő újdonságok is részt vesznek, mint a Zodiákus, a 15 éve 3 Oscar-díjat nyert Coppola-féle Drakula duplalemezes változata, a Megérzés Sandra Bullock-kal vagy az Adam Sandler főszereplésével készült Üres város.Címkék

hír , dvdnka emblema 2012