sex hikaye

Attila Mispál

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2008 Liszt Ferenc: Krisztus
2007 John Millington Synge: A nyugati világ bajnoka
Méhek tánca
Kovács András Ferenc portré
2006 Egy eljövendő élet
Prágai utazás
Cserhalmi György portré
2005 A szabadság asszonyai
Villanások - Básti Juli arcai
Pege Aladár - "Pegenini"
A fény ösvényei
2004 Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája
Magyar emlékek Európában - Londoni magyar emlékek nyomában
2003 Bereményi Géza történelme
Cseh Tamás: Összes dalok időrendben
2002 Tropical Transform Quintet: A szivárvány alatt
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál
Kisvárdai anziksz
Egymást olvasva - Magyar regénytükör
2001 Maraton
1997 Altamira
1996 Mesélő
Angst
1994 Hajszál és csengettyű
Jovánovics 2003
Mispál Attila vizsgafilmjei
Az ének őrzi az időt
Színlap-portrék
Tálentum
Életre kelt könyvek
A Krisztus - trilógia
screenwriter
 
2005 A fény ösvényei
1996 Angst
1994 Hajszál és csengettyű

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama educational concert portrait theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu