sex hikaye

Nexus (Nexus)

science movie 62 min, video
educational Color Hungarian

Crew

director Csaba Szekeres
  producer Gergely Fodor
  director of photography Csaba Szekeres , Sándor Várkonyi
     
  editor Sándor Kiss
     
more crew további stábtagok
  Production company Budapest Film Produkciós Kft.
     
     

Synopsis

"...Annak bizonyításául, hogy a Földgolyó lakossága sokkal közelebb van egymáshoz, mindenféle tekintetben, mint ahogy valaha is volt, próbát ajánlott fel a társaság egyik tagja. Tessék egy akármilyen eghatározható egyént kijelölni a Föld másfél milliárd lakója közül, bármelyik pontján a Földnek ... kapcsolatot tud létesíteni az illetővel, csupa közvetlen - ismeretség - alapon..."

"Két másodpercig gondolkodott csak, már kész is volt. Hát kérem, Lagerlöf Zelma, mint a Nobel-díj nyertese, nyilván személyesen ismeri Gusztáv svéd királyt, hiszen az adta át neki a díjat, az előírás szerint. Márpedig Gusztáv svéd király szenvedélyes teniszjátékos, részt vesz a nemzetközi nagyversenyeken is, játszott Kehrlinggel, akit kétségkívül kegyed is jól ismer - Kehrlinget pedig én magam (barátunk szintén erős teniszjátékos) nagyon jól ismerem. Íme a lánc - csak két láncszem kellett hozzá a maximális öt pontból, ... Tessék nehezebb feladatot adni."

Karinthy Frigyes: Láncszemek (részlet)

Plot keywords

connection, earth, link
pictures
No picture
Videos
No video

awards

2009 Hungarian Filmweek: Best Director of Scientific Educational Documentary Film Category

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!