sex hikaye

A belgrádi Fantom (A belgrádi Fantom)

82 min,
action Color Serbian-Hungarian-Bulgarian

Crew

director Branislav Todorović Jovan
  screenwriter Branislav Todorović Jovan , Petkovic Bogdan
  producer Branislav Todorović Jovan , Petkovic Bogdan
     
  director of photography András Nagy
  editor Milena Z. Petrovic
     
  music Mosurovic Nemanja
     

Cast

Ivko Plecevic Djurica Aleksandar
  Felügyelő Komnenić Boris
  Djina Macanković Nada
  Maksic Milenkovic Radoslav
  Fantom Milosevic Milutin
     
more cast további szereplők

Synopsis

Belgrád, 1979. Amíg Tito elnök Kubában egy nemzetközi értekezleten vesz részt, egy rejtélyes fantom kelti fel a város figyelmét. Egy lopott fehér Porschén elképesztő kaszkadőr bemutatót tart. Amikor elterjed a rendőrséggel folytatott macska-egér játék híre, az emberek éjszakánként összegyűlnek, hogy megnézzék.

A Fantom a rádióban nyilvánosan kihívja a rendőrséget, hogy próbálják meg elfogni. Ez hallatlan, nyílt ellenállásnak számított, így több mint tízezer ember ment ki az utcákra, hogy támogassák hősüket. A közönség előtt veszélyes lett volna megsemmisíteni, így a rendőrség rákényszerült az üldözésre, ahol a szabályokat a Fantom diktálta.

A Fantom egy gaz jelképpé vált, amely a rendszert fenyegette. Az ő története az első repedés a kommunizmus homlokzatán és egy legenda, amely túlélte azokat, akik ezt el akarták nyomni.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!