sex hikaye

...Húsz évvel később... (...Húsz évvel később...)

59 min,
concert Color Hungarian

Crew

director Kálmán Kázsmér
  director of photography Csaba Farkas
     

Synopsis

"Volt egyszer Miskolcon egy acélvárosi zenekar, amely 1988-ban az országos Ki Mit Tud?-döntőig jutott, ami elhozhatta volna számára a sikert, ha történetesen dixieland muzsikát játszik és egy másik névre hallgat... Ám nem ez történt. Maradt a stílus: népi-metál. Alul parasztgatyában voltunk népi, amíg felül bőrökben metál, zenénkben pedig népzenei alapokra nyomtuk és nyomjuk mai is a rockot!" Húsz évvel később ismét hangszert fognak a kezükbe. A gyógyító, a néptáncos, a tanár, a bábszínész, a rendező és a zenész összegyűjtik a régi, legszebb magyar népdalokat, amelyek életről-halálról, szerelemről-bánatról, Istenről-hazáról, emberségről és szeretetről szólnak. Újra zengett a vastaghúros a Diósgyőri vár falai között, mert az ének nem változott.
A zenekar tagja: Heffner Attila - gitárok, dobok, tilinkó, ének, Szebeni János - ének, Pásztor Zsuzsa - ének, Udvardi-Lakos Márton - dobok, Kázsmér Kálmán - basszusgitár, Bikics Tibor - billentyűsök, Laki Zoltán - billentyűsök. Az előadáson közreműködött az Avas Néptáncegyüttes és a Lángoló Leguánok Tűzzsonglőrök.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!