sex hikaye

Gálvölgyi János: Paródiaparádé (Gálvölgyi János: Paródiaparádé)

comedy Color Hungarian

Crew

director János Gálvölgyi
     

Cast

János Gálvölgyi
     

Synopsis

Gálvölgyi János, a magyar humor és paródia egyik legjelentősebb alakja nemrégiben ünnepelte pályára lépésének 40. évfordulóját. 1968-as Ki Mit Tud?-beli feltűnése óta számtalan televíziós műsor és színpadi előadás őrzi nevét, tehetségének lenyomatát.
Ez a DVD-összeállítás a mára klasszikussá lett, az Önök kérték vagy a szilveszteri műsorok elengedhetetlen színfoltját adó jelenetekből nyújt át egy csokorra valót. Gálvölgyi János "átiratábam" a kockákon megelevenedik Isaura, Vágó István (Van benne valami), Juhász Előd (Zenebutik), Rózsa György (Kapcsoltam), de az olyan halhatatlan nagyságok sem hiányozhatnak, mint Márkus László, Mensáros László, Feleki Kamill vagy Kibédy Ervin - az örök játszótársak (Antal Imre, Csala Zsuzsa, Paudits Béla, Nyertes Zsuzsa, Balázs Péter) társaságában.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!