sex hikaye

Heten, mint a gonoszok (Heten, mint a gonoszok)

87 min,
comedy B & W Hungarian

Crew

director Endre Rodriguez
  screenwriter Nagy Mária B.
  director of photography Károly Vass
     
  editor Mária Vály
  music Jary Michael , Mihály Eisemann
     
     
more crew további stábtagok

Cast

Éva, a hoteltulajdonos lánya Ági Mednyánszky
  Galuska, hintáslegény János Sárdy
  Gyerekzenekar tagja János Schmeck
  Francis, Galuska menyasszonya Manyi Kiss
  Lujza néni, az ikrek nagynénje Nusi Somogyi
     
more cast további szereplők

Synopsis

Az élet perifériáján élő gyerekek érvényesülni akarásáról készült zenés, revüszerű kalandos történet. Snuki és Muki ikertestvérek, az egyik a nagynéni örökségének megszerzéséről, a másik világhírnévről álmodik. Meg is komponálja első slágerét, melyet hamarosan a grundon tanyázó, csavargó gyerekek kezdenek játszani magukcsinálta hangszereiken.
Snuki ezen fellelkesedve, a gyerekhad élére áll és gyalog, faluról-falura vándorol a "zenekarral". Néhány tehetséges barát csatlakozik még hozzájuk a vursliból, és együtt, sok mulatságos kalandon keresztül, sikeressé növik ki magukat. Idővel az óriásivá bővült gyerekzenekar, immáron saját tánckarával együtt, gyors iramban száguld végig Európa nagyvárosain, sikert sikerre halmozva. Két bohém ikertestvér, egy festő és egy zeneszerző örökös gondokkal küzdve tengeti alapjában véve vidám életét. A sikerre várnak, mely kiemelné őket az anyagi gondok közül, de az késik. Pártfogásukba veszik a zenekart, amely ettől kezdve a szálloda kertjében lép fel.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!