sex hikaye

A másik ember iránti féltés diadala (A másik ember iránti féltés diadala)

feature 75 min, 35 mm
drama Color Hungarian

Crew

director István Nyolczas , Croat Vasile , Buharov Igor , Buharov Ivan
  screenwriter István Nyolczas , Croat Vasile , Buharov Igor , Buharov Ivan
  director of photography Buharov Ivan , István Nyolczas , Buharov Igor
     
  music Buharov Ivan , Iván zenekar Pop , János Bujdosó
     
more crew további stábtagok

Cast

Ági Bujdosó
  Croat Vasile
  Éva Csiki
  István Bagdi
  István Gut
     
more cast további szereplők
  Production company 40 Labor
     
  Release date Thursday, 07 December 2000
     

Synopsis

- "A 40 Labor hithű konzervatívként nyúl vissza - generációjából egyetlenként - az elveszettnek látszó hagyományhoz. A húszas évek avantgárdjához, a hatvanasok filmnyelvi-narrációs forradalmához, a hetvenesek experimentalizmusához. És a folyvást emlegetett posztmodernhez, melynek világnagy ernyője alá mindez lötyögősen befér (meg minden más - és mindennek az ellenkezője - is).
Buharovék erős és hatásos képeket álmodnak a vászonra, művük fogva tart akkor is, ha mukkot sem értünk belőle. Nem ismerjük meg világuk szabályait, ám érezzük e szabályok erejét." - Báron György

- "a film üzenete metafizikai és mindent átfogó. Egy világlátás, miszerint a világ misztikus, nyomasztó, babonás, kiszámíthatatlan, kényelmetlen, furcsa és erőszakos. A gondolat nem új. Ami új, az a kommunikáció minősége."
Lehet, hogy csak miattam van, de az Andalúziai kutya óta nem láttam hasonló filmet, ami így tovább vitte volna a szürrealista hagyományt. Aki nem nézi meg, az lemarad a kortárs filmtörténet egy korszakalkotó munkájáról, meg egy audiovizális vidámparkról is... " - maxigas

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!