sex hikaye

Meteo (Meteo)

98 min,
drama Color Hungarian

Crew

director Mész András Monory
  screenwriter Géza Bereményi , Mész András Monory
  director of photography Gábor Szabó
     
  editor Ágnes Incze
  music Tibor Szemző , János Másik
     
     

Cast

titkárnő Cecília Esztergályos
  Dennisa Dér
  rendőrfőnök Géza Balkay
  Judit László
  Berlioz Károly Eperjes
     
more cast további szereplők

Synopsis

Egy kihalt gyárnegyedben, a város peremén, valahol Kelet-Európában, egy üres műhely közepén áll egy kád. Eckermann, a meteorológus fürdik benne. Ideje java részét ábrándozással tölti, ezért barátai Felhőcskének hívják. Két barátja van: Berlioz, az örökmozgó életművész és Verő, az üzemek hallgatag vagánya. A gyárnegyedet hamarosan felrobbantják. Az üzemek katonai parancsnoksága mindenkit felszólít, hogy hagyja el a lezárt körzetet - a fiúknak el kell költözniük.

Eckermann, azaz Felhőcske a Meteorológiai Intézetben dolgozik. Az intézeti számítógépen kidolgozza a tuti nyerés szisztémáját. A feketepiacról odafuvarozott lengyel lány azonban véletlenül megöli őt a fürdőkád szélére tett hajszárítóval. A szisztéma segítségével közben Berlioz és Verő rengeteg pénzt nyer a lóversenyen. Felhőcske holttestének felfedezése után Berlioz repülőgépre száll, és világgá megy. Verő öngyilkos akar lenni a lebontásra ítélt gyárban, de a robbantás elmarad. Egy meteorológiai léggömbön felküldi Felhőcske holttestét az égbe.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!