sex hikaye

Pattogatott kukorica (Pattogatott kukorica)

feature 70 min,
Color Hungarian

Crew

director Péter Gábor
  producer Gábor Varga , Hollósi G. Zsuzsanna
  director of photography Tibor Nemes
     
  editor Béla Kovács
  music Károly Binder
     
     

Cast

Erika Ozsda
  Terminátor Ferenc Karsai
  Mamus Sarolta Zöldhegyi
  Cérna Tóth J. Tamás
  Penge Zsolt Gonda
     

Synopsis

Az alaptörténet egy 1997-ben megtörtént bűneset.
Főhőse napjaink jellegzetes kisvállalkozó figurája, akit életkörülményei, a gazdagsági kényszer sodort bele az ellentmondásokkal teli, furcsa és egyben vad színjátékba. Elveszítette állását és az átmeneti, munkanélküliekre jellemző, depresszió után sikerült új életet kezdenie."Adott-vett", kisebb gazemberségeket követett el. Élni akart. Vett egy kukoricapattogtató gépet. Vállalkozó lett. Úgy tűnt, élete sínen van.
Főhősünk egy nap rádöbben, hogy az éveken keresztül gyűjtögetett pénzét ellopták. Tudta, a rabló nem lehet más, csak az alkalmazottja. A dolgok rendje-módja szerint feljelentést tett. Lassan teltek-múltak a napok, de nem történt semmi. Az idő múlásával egyre jobban érezte, mindene elveszik: lakás, egzisztencia, gyerek. Felbérelt két keménykötésű fickót, amolyan behajtó-féléket. A történet innen kezdve - mint egy abszurd, groteszk mese - kesze-kusza, kibogozhatatlan lázálommá válik.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!