Print

Papsajt

feature 90 min, video
drama Color Hungarian

Synopsis

A történet Budapesten játszódik, napjainkban. A négy főbb szereplő harmincas évei elején járó fiatalember. Anyagi helyzetük meglehetős. Az emberi szükségletek, végső soron az emberi lét értelme, foglalkoztatja őket, kezdve a primer szükségletektől, mint amilyen az anyagcsere és a szexualitás, egészen az önmegvalósítás gyűjtőfogalma alá vont jelenségekig.
Ezek azonban, amint azt a televízióban, majd az előadóteremben, sőt az életükben is feltűnő Pszichológus mindegyre közli, többnyire hiányszükségletek. A négyek nemcsak figyelik az utcán, a szaunában, a tóparton megnyilvánuló frusztrációkat, mindezt szeretnék átélni. Különösen a félelmet. Igaz, hogy Gábor nevű társuk szerelmi légyottját titokzatos lépések zaja zavarja meg, ám amikor az egész társaság kivonul a az éjszakai mezőre, képtelenek átélni a rettegést...

Plot keywords

four men, psychologist, sex

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |