sex hikaye

A titok gyermekei (A titok gyermekei)

120 min,
drama Color Turkish-Hungarian

Crew

director Sayman Aydin
  screenwriter Cin Güven Ümit , Sayman Aydin
  director of photography Boz Eyüp
     
  editor Koçak Mevlüt
  music Atilla Can
     
     

Cast

Reso Ali Alabora Memet
  Cemil Ibrahim Aras Halil
  Ildikó Incze
  Münevver Sürer Nur
  Velit Tanis Firat
     
more cast további szereplők

Synopsis

Egy kisfiú érkezik Isztambulba: Cemil, aki brutális nevelőapja verései elől menekül. Sötét este van, amikor leszáll a vonatról a század eleji Haydarpasa állomáson, mely a város ázsiai felén helyezkedik el. Cemil egyedül van, nem ismer senkit. Az állomás előtt kiállított régi lokomotív megtetszik neki, ott húzza meg magát éjszakára. Zsebéből kirakja maga mellé kis bohóc bábuját, mely az egyetlen játéka. Álmában a bohóc megelevenedik, nevetve altatja el a fiút. Másnap reggel Cemil a város zajára és nagy hajóforgalomra ébred. A parton nézelődve találkozik egy csapat tizenéves hontalan fiatallal, akik szintén csak lézengenek a városban, rendes lakás, munka és megélhetés nélkül. Velit, aki a társaság feje, úgy gondolja, hogy Cemilnek vissza kellene jutnia szülőházába, de Cemil erről hallani sem akar. Durva és kíméletlen mostohaapja elől szökött el, elhagyva édesanyját, Münevvert, akit nagyon szeret.
A városban rengeteg veszély leselkedik az olyan kisfiúkra, mint Cemil, és ezért Velit és társai befogadják maguk közé a kisfiút és elviszik őt abba a romházba, ahol minden este összegyűlnek tíz-tizenöten.

pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!