sex hikaye

Szentek és legendák útján (Szentek és legendák útján)

educational Color Hungarian

Crew

director Sándor Elek
  screenwriter Zoltán Csermák
  director of photography János Halper
     
     
more crew további stábtagok

Synopsis

A csodálatos természeti környezettel rendelkező Törökország történelmi és mitológiai hagyományai lélegzetelállítóan izgalmasak. Az alkotók egy ismeretterjesztő, kulturális utazásra hívják a nézőket. A földalatti városok, a sziklasírok, a hegy belsejéből felcsapó öröklángnyelvek nemcsak látványukkal, hanem több száz, több ezer éves történetükkel is lenyűgözőek.
Kis-Ázsia legszebb tájain kalandozunk, ókori mítoszok, térítő apostolok és hódító szultánok nyomában. Szent Pál missziós útjának tengerparti állomásai, a hajdani Attália kikötője, a hegyoldalba vájt likiai nekropolisz, és Kappadókia holdbéli tájai kultúrák és civilizációk kincseiről mesélnek. A gazdag Levante térség legnagyobb színháza, a dervisek szent városa, és a kora keresztények barlang-kolostorai a történelem izgalmas fordulatainak tanúi.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!