sex hikaye

Pockok (Pockok)

short 16 min, video
drama Color Hungarian

Crew

director Péter Fazakas
  screenwriter Péter Fazakas
  producer Péter Baráth
     
  director of photography Tamás Lajos
  editor Viktor Pacsorasz
     
  music Róbert Hrutka
     
more crew további stábtagok

Cast

András Pencz
  Bálint Révész
  Dániel Kontó
  József Ropog
  Péter Bryja
     
more cast további szereplők
  Production company Film Positive Kft.
     
     

Synopsis

Feri 11 éves. Szerelmes Barbiba. Barbi szegény lány, legnagyobb vágya, hogy szüleinek - akik még nem jártak soha külföldön - a 15. házassági évfordulójára egy máltai utat vehessen ajándékba. A pénzszerzéshez Feri szövetkezik barátjával, Max-szel és Rudyval. Beneveznek a pénzdíjas pocokversenyre, ahol azonban Tigrisék és Giggolóék is ott vannak.
Feri és Max kieszeli, hogy kijátssza egymás ellen a két bandát. Minkettőtől ellopják a legjobb pockokat. Ám Rudy - aki csak a saját hasznát lesi - árulóvá válik, és a bandákon belül is ellentétet szít. A csapatok egy-egy tagjának elmondja, hogy nem az ellenséges banda, hanem Feri és Max állnak az akció hátterében.

Sokszereplős dráma veszi kezdetét, ahol szinte mindenki mindenki ellen van, de legfőképp Feri és Max ellen. A verseny időpontja közeleg. Feri és Max a két ellenséges bandától lopott pockok közös gyermekével, a szuper kis pocokkal nyeri meg a versenyt. Mindenki boldog.

Plot keywords

contest, gang
pictures
No picture

Related articles
Videos
No video

awards

2003 Hungarian Filmweek: Student Jury: Best Short Film

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!