sex hikaye

Mediawave koncertek - "Magyar improvizatív zene a Mediawave 2002-n" (Mediawave koncertek - "Magyar improvizatív zene a Mediawave 2002-n")

52 min,
music B & W Hungarian

Crew

director Sándor Silló
     

Synopsis

Ágoston Duda Formáció együttese - Ágoston Béla /szaxofon, duda/, Szabó Zoltán /duda/, Csécs Tamás /dob/, Grencsó István /szaxofon/, Benkő Róbert /bőgő/;
Magony - Kovács Ferenc /hegedű/, Salamon Bea /hegedű/, Oláh Kálmán /hegedű/, Novák Csaba /bőgő/, Németh Ferenc /ének/;

Grencsó Kollektíva - Grencsó István a magyar improvizatív zenei élet legsokoldalúbb, örök kísérletező kedvvel megáldott személyisége. Nagy tehetsége van a nagy formációk vezetéséhez, hangszereléséhez, amelyet anyagi okokból - nagy bánatára - csak egyszeri alkalmakra, fesztiválokra lehet összeállítani és létrehozni. Kisérletező kedvét bizonyítja, hogy a 13 tagú Kollektíva Plussz formációhoz felkért még két, előző nap látott mongol, torokhangú énektechnikát alkalmazó muzsikust, akik a délutáni próba során illeszkedtek be a zenekarba;

Dresch Trió - Dresch Mihály szaxofonista állandó vendége, zenésze a Mediawave Fesztiválnak, a trió tagjai még Szanday Mátyás /bőgő/ és Baló István /dob/.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!