sex hikaye

Portré főtisztelendő Koncz Tibor bókai (bánsági) esperesről (Portré főtisztelendő Koncz Tibor bókai (bánsági) esperesről)

28 min,
portrait Color Hungarian

Crew

director László Lehoczky
  director of photography Zoltán Siflis
     

Synopsis

Filmünk főszereplője a délvidéken több mint egy tucat egyházközség plébánosa, aki a közép-bánsági magyarság, horvát közösség és a katolikus bolgárok istápolója, lelki vigasztalója, az, aki e kis közösség körében igét hirdet, esket keresztel és eltemet. Az elmúlt évben segítette a Szécsányi Rádió magyar műsorának az elindítását. Bókán létrehozta egyházi jelleggel a Szent Erzsébet idősek otthonát 1997-ben, amelyet azóta is működtet. Papi teendői mellett gyakran maga is traktorra ül, hogy beszerezhesse az otthon lakóinak a betevő falatot. Persze jótékonysági szervezetekhez is folyamodik, pályázatokat ír és minden gyámolításban ellátja a pártfogoltjait. Munkásságát azonban nem mindenki értékeli, de ez nem akadályozza abban, hogy mint végvári harcos tovább folytassa áldásos tevékenységét.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!