sex hikaye

Az ördög szigete - Tasmánia (Az ördög szigete - Tasmánia)

39 min,
nature Color Hungarian

Synopsis

Képzeld el a vadságot, amit megérinthetsz! Képzelj el egy lenyűgöző szigetet, csodálatos fennsíkjaival, csipkézett hegyláncaival, hatalmas folyóival, sűrű esőerdőivel és sejtelmes tengerpartjaival. Ez Tasmánia. Területének 30 százaléka természetvédelmi terület, és 20 százaléka a világörökség része. A kontinensek évmilliókon át tartó vándorlása során Ausztrália - a fagyos Antarktisz után - a legelzártabb földrésszé vált. Az utolsó jégkorszak elvonultával a Tasmániát Ausztrálival összekötő földnyelv víz alá került, így a szigetet az európai telepesek sokáig érintetlenül hagyták. Ennek számos olyan faj köszönheti fennmaradását, mely az ausztráliai kontinensen már kipusztult. Ilyen állat például a tasmán ördög, amely az egyetlen fennmaradt erszényes ragadozó.

A magyar ismeretterjesztő-természetfilm elkalauzolja a nézőt a sziget természeti látványosságaitól, az erszényesek egykor zárt világán át, egészen a mai Tasmánia mindennapjaiba.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!