sex hikaye

Indiai cseresznye (Indiai cseresznye)

feature 85 min,
Color Hungarian

Crew

screenwriter Balázs Hatvani
  director of photography Balázs Hatvani
  editor Balázs Hatvani
     
  music László Hatvani , László Körmendi
     

Cast

Balázs Hatvani
  György Dörner
  István Kovács
  László Moczó
     

Synopsis

1192-t írunk, midőn a hős király, Oroszlánszívű Richárd megindul a Szent küldetés felé Jeruzsálembe. "Szerencséjére" azonban még Angliát sem tudja elhagyni, mert elrabolják az illegálisan az országba települt szaracénok, s teszik mindezt a király öccse, John herceg parancsára. A gonosz tett hátterében az az olajmező áll, melyet a király fedezett fel, midőn égi fohászhoz készülve ledöfte kardját a földbe, s nyomán előtört a fekete arany. (Igaz, 1192-ben még senkit sem érdekelt az olaj, de John herceg előrelátó ember hírében állt.) Igaz király nélkül az angliai népre szenvedés és szomorúság vár, az országnak már csak egyetlen reménysége maradt Sir Gallagher személyében...

Sir Gallagher a nemeslelkű keresztes lovag egymaga indul a király megmentésére, de útja során hamarosan társakra talál, egy pénzsóvár paraszt, egy francia vándor lovag és egy identitás-zavarban szenvedő dalnok személyében. Útjuk során számtalan furcsa mesebeli lénnyel találkoznak, többek között egy leprás orrú mágussal és az ő idomított házi óriásával; törpe varázslóval, aki nem érti, miért nincs tolla a báránynak; vérengző sárkánnyal, aki színészi karriert tervez; beszélő fákkal, akik már unják, hogy mindig beszélnek; egy szerencsétlen hormonzavaros tündérrel; vérengző erdei mókusokkal; akasztási show keretében tomboló tömeggel; egy egészen "más" Robin Hooddal; számtalan ütődöttel és idiótával?

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!