sex hikaye

Arthur Miller: Az ügynök halála (Arthur Miller: Az ügynök halála)

108 min,
theatre play B & W Hungarian

Crew

director Pál Erdőss
     

Cast

Nagy András András Nagy
  Linda Edit Frajt
  Charley Gábor Nagy
  A nő Hella Németh
  Bernard Mihály Ozsgyáni
     
more cast további szereplők

Synopsis

Williy Lomant, Arthur Miller Az ügynök halála című művének főszereplőjét valójában Manny Newmannak hívták. Unokája, Mary Ann Newman irodalomtanár 1967-ben Az ügynök halála című színdarab tévéközvetítése alkalmával tudta meg az igazságot. Édesapja, aki szintén házaló ügynök volt, és különböző női holmikat próbált eladni a Közép-Nyugaton, elmesélte neki, hogy nagyapja, nagybátyja és ő maga is szerepelnek a műben. Nyilvánosságra került, hogy Miller közeli rokonuk, és darabjában Lomant Mary Ann Newman nagyapjáról mintázta meg. Miller műve sértette a családot, és a kapcsolat megszakadt közöttük.
"Zavaros félhomály, szex, álmok, hazugságok, kitalálások légköre és főleg a meglepetéseké. Nem tudtam úgy a házuk felé indulni, hogy ne éreztem volna: valami különös fog történni" - írta Miller életrajzi regényében.

Színházi közvetítés két részben a Soproni Petőfi Színházból, felvételről.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!