sex hikaye

Szín-vallás (Szín-vallás)

26 min,
portrait Color Hungarian

Crew

director István Sipos
     

Synopsis

Hefter László üvegfestőművész pályafutását, legjelentősebb műveit, műhelytitkait - ahogyan a látható világot varázsolja lélekből fakadó fénymisztériummá - és míves rekonstrukciós munkáit mutatjuk be Pannonhalmán, a Mátyás templomban és a Magyar Nemzeti Bankban.
Hefter László ekkép vall művészetéről: "Színes ablakokkal szeretném megvilágítani azt, ami belül történik. Az üvegablaknál mindig figyelembe kell venni a szerkezet korlátait, a tárgyi szellemi környezetet, a lélek mozgásába ezeket bele kell szőni. Igyekszem szétrombolni minden illúziót; a színekkel és a fényekkel, emberi igazságokat keresek, szeretném, ha azok kiderülnének. A színes fény megszínezi az embereket, a tárgyakat és átszínezi a lelkeket. A fényeknek és a színeknek az üvegablakokban mesélő és beszélgető hajlandóságuk van. A szeretet itt marad."

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!