sex hikaye

Világszám - werkfilm (Világszám - werkfilm)

52 min,
documentary video Color Hungarian

Synopsis

A Világszám címet viselő film megalkotásának minden fontosabb mozzanatát - több mint egy éven keresztül - dokumentálta az Aloha Produkció, így a werkfilm nézői, részesei lehetnek az alkotói munkafolyamatnak, bepillantást nyerhetnek a forgatás kulisszái mögé.
A werkfilm visszaadja azt az alkotó légkört, amely körülvette a film forgatásának egészét, megismerkedhetünk a legfontosabb szereplőkkel csakúgy, mint a kamera másik oldalán dolgozó szépszámú csapat jó néhány tagjával is. A filmben külön hangsúlyt kap az a követendő, példaértékű kezdeményezés, hogy a forgatások jelentős részét Szatmárnémetiben, román és magyar színművészek közreműködésével, a helyi lakosság aktív részvételével és teljes erkölcsi támogatásával készült. Megszólalnak többek között a helyi színház művészei csakúgy, mint a "statiszták", az utca embere vagy a szatmárnémeti forgatásokat kitaláló, megtervező és az azt megszervező személyiségek is.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!